Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Höst söndag

September 2014Posted by Therese 28 Sep, 2014 22:03:38
Söndag kväll och ännu en härlig helg är slut. I fredags var det full rulle, jag var på ICA Maxi med barnen och storhandlade och sedan fick Calvin åka med mamma hem, lyxigt med bara två barn, Magdalena var här och fika med Emma och Hanna och efter det drog jag i gång storstädning av huset som verkligen behövdes. Simon kom hem med en fantastisk bukett röda rosor, det händer inte allt för ofta, så jag blev JÄTTEGLAD ; ) det blev fredagsmys med tacos och sedan chips i soffan till Monsters Inc.


I går var vi ute nästan hela dagen och fixade i trädgården. Jag, Selma, Alicia och Gillian tog en långpromenad ner till havet och när vi kom hem blev även Calvin sugen på att rida så han tog en sväng med Gillian i paddoken.


Simon har vinterfixat poolen, det kom hem någon form av jätteplåt i delar som ska ligga över poolen i vinter, jag och barnen har plockat kastanjer som finns i mängder på gården, hösten är fantastisk men alla härliga färger

Idag vaknade vi lite sent hela familjen, så det blev lite stressigt. Vi sladdade in hela familjen på parkeringen till simhallen fem minuter innan Calvins simskola skulle börja, men vi han precis. Efter simskolan var vi och fikade på Kungsmässan, Simon tittade på en jacka som han skulle byta och sedan handlade vi lite kläder till Calvin och Alicia. Efter Kungsmässan var det raka vägen till förskolan som idag firade 25år, där var det kalas med tårta, poängpromenad, ansiksmålning och annat kul.
Väl hemma igen tog Simon sig en tur med joggingskorna och jag lagade mat efter middagen blev det stalljobb och äntligen en tur på hästryggen. Jag och Atlanta tog en tur på slingan. Jag har inte suttit på en häst på 20 veckor, så det var SÅÅÅÅ roligt att få komma igång igen. Jag lär väl få träningsvärk i morgon, men det är det värt.
Ha en skön kväll
Kram,Kram Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post850

Till Mamma !

September 2014Posted by Therese 24 Sep, 2014 12:45:34
- Mamma, den här är till dig, det är du & jag och jag älskar dig !
När man får sådana här fina teckningar blir man helt lycklig i mammahjärtat ; )


  • Comments(1)//www.kastanjegardenonsala.se/#post849