Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Hemma från härlig Rom

Hemma HosPosted by Therese 27 Mar, 2017 08:33:56
Då var man hemma igen efter en härlig weekend i Rom. Så skönt med sol men framförallt med lite värme. Vi har besökt allt som sig bör som, Colosseum, Capitolium, Spanska Trappan, Fontana Di Trevi. Vi har varit och hälsat på Påven i Vatikanen, strosat runt i Borghese parken, promenerat i all oändlighet närmare 4 mil så fötterna känns fortfarande lite trötta. Vi har intagit god mat och dryck, massa glass. I går tog vi en lång cykeltur på Via Appia Antica, så lång att vi cyklade vilse och blev ett tag oroliga att vi skulle missa flyget hem, men det löste sig med lite hjälp av polisen ; )

Poliser och Militärer har vi sett massor, EU firade 60-år i lördags och 27 regeringschefer var på besök, stora delar av Rom var helt avstängda/avspärrade, det hölls massa demonstrationer och UD uppmanade via sin hemsida att man skulle vara vaksam och hålla sig borta från folkmassor ( vilket inte var helt lätt)

Tack Simon för en fantastisk 40-års present Jag åker gärna tillbaka till Rom det var verkligen en fantastisk stad.  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1001