Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Full fart

Hemma HosPosted by Therese 27 Mar, 2017 11:35:01
Bygget hemma går framåt, vi var i torsdags innan vi åkte till Rom och tittade på golv, inte helt lätt. Material, färg, golvvärme, inte golvvärme .... det lutar åt antingen som i andra delar av huset vitmålade golvplank i gran/furu med då går det inte att ha golvvärme eller ett typ av parkettgolv som då blir lite rustikt, eftersom vi vill behålla den gamla känslan.

Det känns som om det just nu går väldigt fort framåt, men det är väl kanske för att man ser från dag till dag med blotta öga vad som hänt. Stommen börjar bli ganska klar på baksidan av huset, taket var när vi åkte i torsdags halvklart och i går när vi kom hem var hela taket tätt med papp, så nu saknas bara tegelpannorna.

Fönstren har anlänt och står inpackade på gräsmattan sedan någon vecka tillbaka.
Jag längtar tills allt är klart och man kan börja och fixa i ordning trädgården som just nu är en enda stor byggplats. Sedan ska det förstås bli kul at inreda dom nya delarna men det får vänta några månader till.

Så här såg det ut innan vi åkte ; )  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1002