Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Båstad

Hemma HosPosted by Therese 04 Apr, 2017 13:29:42
I fredags kväll packade jag lastbilen inför tävling i Båstad. Det blev ganska sent, så man var ju inte jättepigg när klockan ringde vid 05.30. Fodrade, släppte ut hästarna och knoppade och fixade ordning Atlanta så att allt var klart när Ulle kom 08.00. Då var det bara den lilla detaljen att få hästen på lastbilen... Atlanta är ju Atlanta, envis och bestämd, så jag tror att det tog närmare 25 min innan vi hade få på henne och jag var jättearg.

En kökrock på motorvägen och sena som vi var redan från början kom vi precis i tid till klassen, vilken tur att vi inte åkt så långt och missade starten, då hade jag varit riktigt arg. Hur som Atlanta levererade som vanligt, hoppade jättefint, var felfri och fick till och med en placering 3:a fast Ulle inte red fort och tog det lugnt. Då var tävlingsdebuten för i år avklarad och nästa söndag åker vi till Laholm.  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1005