Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Smultronställen

Hemma HosPosted by Therese 15 Apr, 2017 12:04:44
Vi fortsätter men några tips på utflykter.

Tjolöholms Slott ligger mig mycket varmt om hjärtat och är ett ställe jag gärna återvänder till ganska ofta. Jag och Simon gifte oss i Slottskyrkan den 29 maj 2010 och det var en fantastisk dag, kväll och natt.
Bara att strosa omkring i omgivningarna är rofyllt. Speciellt vår och sommarmånaderna när det blommar vackert i slottsträdgården och runt omkring. Det finns några saker man inte får missa och det är Skördefesten som brukar hållas i början på oktober, Julmarknaden och sedan har dom ett fantastiskt midsommarfirande. Det finns en mysig strand med en enorm gräsmatta nedför slottet där man kan bada och sola. Fika eller äta lunch i Storstugan får man heller inte missa.
Man kan gå guidande turer i slottet och man kan även boka Afternoon Tea.


Under Påsken är det äggjakt i omgivningarna och mycket annat kul för barn och vuxna.
Det finns en liten slottsbutik där man kan handla lite presentsaker och souvenirer.
Någon gång i maj kan man se fantastiska veteranbilar då Classic Motor hålls på Tjolöholm, det är över tusen bilar som ställs ut och det blir lite som en folkfest.

information hittar ni här:www.tjoloholm.se

P.s på vägen ut mot slottet kör man igenom en liten gårdsbutik, där man säljer frukt och grönsaker, färsk pepparrot från Fjärås, blommor och mycket annat, glöm inte stanna där.

// Ha en fin dag
Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1015