Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

lediga onsdag

Hemma HosPosted by Therese 20 Apr, 2017 13:54:57
Jag är ju oftast ledig på onsdagar, det är ganska skönt med ett litet avbräck mitt i veckan både för barnen och för mig, man hinner komma ikapp lite hemma.
I går var jag uppe i ottan och fixade stallet innan Simon åkte till jobbet, skönt att vara klar med det mesta innan klockan blivit allt för mycket, mockat och klart, fodret fixat och hästarna ute 07.30, då har massa tid över till annat. Jag har en tjej hemma på Kastanjegården som gör sin praktik hos oss, hon går som lärling, så på onsdagar brukar vi ha lite teori och gå igenom allt vi gör på veckorna. Just nu pratar vi om löshoppning, 3-årstest och hur man visar häst för hand. Hon är jätteduktig och det är roligt att få dela med sig av sin kunskap, sedan är det även att ansvar att vara handledare.

Jag slängde ihop en äppelpaj, men vi han tyvärr aldrig äta upp den, så den står kvar hemma kylskåpet ; ) kanske någon som är sugen och vill titta förbi på en fika, välkomna i så fall.

Efter lunch hämtade jag Calvin på skolan och sedan kom kusinerna och hälsade på, det blev pingismatcher och en hel del fotbollsspelande. Vi åt glass i solen och när vinden mojnade så blev det faktiskt fantastiskt skönt på altanen.
Charlotta & Aston tittade förbi och även Fia, Malte & Frans kom förbi, massor med barn fullt i sandlådan och i lekstugan, på loftet spelandes pingis och ett gäng höll till på fotbollsplanen på Kapareskolan. Mysigt !

På kvällen var jag iväg med Atlanta & Ulle på hoppträning för Amanda Ericsson. Hon hoppade fint och det var nog bra med en liten träning innan tävlingen på lördag. Då åker vi till Åby och hoppar en 130.

I morgon är det fredag och då ska jag och Alicia på ridning på Kungsbacka Ridklubb sedan ska Atlantas göras iordning för tävling, lite fredagsmys blir det säkert också.
Sedan är det helg igen....

// Tess  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1018