Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Bygget

Hemma HosPosted by Therese 28 Apr, 2017 10:26:44
Det går sakta med säkert framåt på byggfronten, utsidan är så gott som klar om man bortser från målningen och balkongräcket, vi har blivit av med ett fönster på övervåningen som har ersatts med en balkongdörr, och vips så blev allt väldigt annorlunda. I går tog dom upp väggen mellan utbyggnaden och vårt vardagsrum så nu är det verkligen kaos hemma, det är bannemig saker över, överallt vi har ju först få flytta bort alla möbler och saker från veranda som revs, sedan från tv-rummet där uppe och nu hela vardagsrummet. Köket och vårt sovrum är överbelamrat med saker och jag vågar inte tänka tanken på hur det blir när dom drar gång i hallen, var ska vi göra av allt där?
Idag kommer elektrikern och drar all el och sedan ska det sättas gips och panel på väggen, efter det ska golvet läggas och det ska upp en innerväggen och sedan ska det målas.
Häromdagen när dom tog upp hålet för balkongdörren klippte dom av strömkabeln i väggen så nu fungerar inte tv:n ganska skönt, vi har ju en liten tv i vårt sovrum med SVT och Tv4 så det blir inte mycket tv tittande, faktum är att den saknas inte, det är ganska mysigt på kvällarna hemma, utan vardagsrum, utan tv ; )

Kram på er
Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1020