Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Ystad Saltsjöbad

Hemma HosPosted by Therese 15 May, 2017 08:36:37
För två helger sedan tog vi med oss fyra av våra närmsta vänner och åkte på en för dom hemlig resa.
Dom fick en packlista och ett datum och tid när dom skulle infinna sig hemma hos oss på Kastanjegården.
Så tidigt på morgonen den 29 april bar det iväg mot okända mål. Vi började med att stanna på Falkenbergs Strandbad för frukost., det blev champagne ute på bryggan och sedan vidare färd mot Lomma och Jenny Sandbergs studio.
Där blev det gruppfotografering och sedan några bilder ute på stranden.

Lunch i Lund och sedan färd mot Blentarp där det var dags att byta om och bege sig upp på hästryggen på Islandshästar. Vi fick en härlig tur på två timmar över stock och sten, utan på fält, in i skogen och över en å.

Efter Islandshästturen begav det sig mot slutdestinationen Ystad Saltsjöbad.
Incheckning, dusch och vila på rummet innan en fantastiskt tre rätters middag på hotellet. Efter middagen blev det bad på takterassen med skumpa i handen ; )

Söndagsmorgonen började med en fantastisk frukost, och sedan samlades vi tränings klädda på stranden. Simon körde ett ordentligt pass med oss och sedan avslutades passet med en lång löpning längs stranden, så härligt. Vi passade på att sjunga för Simon som dagen till ära fyllde år.

Efter träningen blev dusch på rummet och sedan en långpromenad in till Ystad centrum för lunchPromenad tillbaka till Ystad Saltsjöbad för att byta om till badkläder 2 timmars SPA ritual på Creek Experience och sedan spenderade vi resten av eftermiddagen med att bara slappa och mysa i Spa:t. Håkan badade i havet, det såg inte så varmt ut, men han hoppade i och tog sig en ordentlig simtur brr...
På kvällen blev återigen en underbar middag med fördrink på balkongen,


Måndagsmorgon startade tjejerna (Jag, Ulle & Lena) med en Power Walk i dom härliga omgivningarna en timmes härlig promenad och sedan lyxfrukost på det, kan inte bli bättre dessutom sken solen från en klarblå himmel.Vi checkade motvilligt ut från ett helt fantastiskt Ystad Saltsjöbad och begav oss norr ut igen

Vi åkte till Hallandsåsen och Våxtorp där vi åkte Zipline ner från berget, 70 km i timmen 800 meter långt och en bra bit upp i luften ovanför träden, jag måste erkänna att det var inte helt lätt att springa och hoppa över kanten, men när väl det var gjort så var det härligt. Där efter tog vi en sväng i rodelbanan, som barn på nytt.

Hela helgen avslutades med en härlig lunch i solen på Göstas Cafe i Steninge.
Det var en kort version av denna fantastiska helg, paren fick dessutom tävla under resans gång, frågor om alla städer vi besökte, musikquiz, mm. dom fick också skriva på ett avtal innan vi lämnade Kastanjegården där dom överlämnade sig i händerna på värdparet, ett avtal som visade sig vara en bra idé att skriva på enades vi om när vi väl var hemma igen.


  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1021