Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Helgen !

Hemma HosPosted by Therese 16 May, 2017 08:55:21
I helgen har det varit fullt upp på alla plan. I lördags började Alicia spela fotboll, mellan 09.00-10.00 på Rydets gräsplan, det är där man ska spendera lördagsmornarna nu för tiden. Kl.10.00 började vårstädningen på förskolan, så det vara bara att stressa vidare. Jag Alicia & Selma tog städningen medans Simon var med Calvin på Handbolls avslutning. Därefter var det dags för kalas för Calvins del och Simon anslöt och grillade korv med oss på Måsens förskola.

Förra söndagen var det avslutning på simskolan för Alicia, hon var så glad att hon hade klarat av kursen och väldigt stolt över sin nya märken. Calvin hade fotbollscup hela söndagen. Aktiviteterna avlöser varandra det är ett ordentligt pussel som ska pusslas ihop varje söndag för kommande vecka. Vi har faktiskt "söndagsmöten" varje vecka för att planera och försöka lösa allas planeringar, aktiviteter och önskemål. Oftast går det men ibland behöver man lite hjälp när det inte går att lappa ihop.I söndags var det Fjordskolans dag, Calvin var med och uppträdde på "Små Stjärnorna" han och kompisarna sjöng och dansade till Robin Bengtssons Can´t Go On, dom hade tränat ordentligt på skolan och gjorde det jättebra. Sedan var vi med och sålde lotter i lotteriet, vi köpte lite bröd, en hink med potatisplantor och vi fikade och pratade med Polisen som var där och visade upp sin polisbil och svarade på frågor. Jag och Calvin tog en promenad hem när det var slut, en väldigt skön sådan solen värmde i ryggen och det är man inte bortskämd med nu för tiden. När kommer värmen undrar jag, vi har fortfarande vinterjackorna på.

På eftermiddagen tog jag & Alicia en promenad med Pokémon, han är alltid glad att få följa med ut på tur. Vi har en fin ridslinga som kommunen har hjälpt till att sponsra tillsammans med Ridvägar i Onsala som slingrar sig in i skogen just nu är marken täckt av hav med vitsippor så vackert.ha en fin dag !// Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1025