Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Nytt År, nya möjligheter

Hemma HosPosted by Therese 14 Jan, 2018 08:02:39
2018 står inför dörren eller snarare det har redan börjat och på ett bra sätt.
Vi åkte till Sälen mellan nyår och trettonhelgen och det var skönt att få se lite snö, vi åkte skidor och tog även en tur upp på fjället med snöskotern. Det var massor med snö, vitt och fint, snötyngda granar och vackert som bara den.
Alla barnen åker skidor även om minstingen Selma håller sig i barnbacken och åker liften tillsammans med oss vuxna, om hon fick hade hon satt sig i stolsliften ; )


Här hemma har det hänt mycket, vårt bygge som blev klart efter sommaren är vi såå nöjda med, det saknas fortfarande lite saker på väggarna och vi har en trappa som ska målas och några lister men i det stora hela är det helt klart och det känns jättebra.Hästarna mår bra och har ju blivit ett år äldre, Atlanta bli 9, Pokémon hela 18 jordsnurr, Gillian 16 och Winnie blir 3 och är just nu i skrivande stund nere hos Eamon Hickey på inridning. det går bra med hon är väldigt atletisk och vig vilket säkert är en fördel, men jag hade ju gärna sett henne vig som ett kylskåp i allafall i början när man ska sitta upp.

Jag opererade mitt knä efter sommaren och skar bort en pilka i knäleden, jag fick inte rida på 4 veckor och efter det drabbades jag av två ryggskott men två veckors mellanrum, det känns givetvis bättre idag, men jag dras med en elak ischiasnerv som spökar ordentligt hoppas kunna få ordning på det inom kort.

Barnen växer så det knakar och Calvin fyllde 9 år i fredags, Alicia blir ju snart 7 och till sommaren fyller Selma 4 år. Det är fullt upp med aktiviteter. Calvin står för den största delen och om han fick välja hade det nog var både en och två aktiviteter till, men det får räcka med handboll, fotboll och tennis. Alicia går ju på ridskola på fredagar och sedan rider hon Pokémon här hemma minst fyra dagar i veckan. Hon väntar på att handbollen för hennes åldersgrupp ska dra igång så vi får väl se var det slutar. Selma hon vilar sig i form till mammas och pappas glädje.

Ha en fin dag
Kram Tess  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1029