Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Lördags morgon

Hemma HosPosted by Therese 27 Jan, 2018 10:26:04
Godmorgon hoppas att ni har vaknat och känner er på topp. Här skiner solen och bara det gör ju att man blir lycklig ; )
Skönt med lite helg det är ju fullt upp i veckorna men även på helgerna av någon anledning.

Simon åkte tidigt i morse för att ut och springa helg trail, jag har varit ute och fodrat hästarna och släppt ut dom i sina hagar, vi har hunnit äta lite frukost och precis skickat i väg Calvin till handbollsträningen. På schemat idag står stallet, hästarna ska ridas, Alicia ska rida Pokémon, Atlanta ska få gå på tur, Gillian har det bra i hagen eller så vill Selma rida henne. Lastbilen ska få komma in och i kväll ska jag, Ulle & Hanna hem till Marion.

I morgon är det barnkalas, handbollscup och sedan ska hästarna ridas, det ska mockas och fodras.

Nästa vecka åker jag och Simon till Sälen torsdag till söndag, ska bli jättekul, det har redan blivit några svängar för mig dit upp både vecka 1 och vecka 3 och nu vecka 5 också.

I onsdags var jag nere hos Eamon Hickey och red på Winnie för första gången. Både i skritt, trav och galopp. Känslan var helt fantastisk, väldigt mjuk och smidig och hon skötte sig exemplariskt. Skulle tro att hon får stanna två veckor till innan hon får komma hem. Planen för henne är ju 3-års testet i maj, ska bli spännande att matcha henne inför det.

Hoppas ni får en härlig lördag ; )
Kram från mig

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post1036