Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Advent

November 2011Posted by Therese 27 Nov, 2011 12:04:51
Härligt väder det är idag ! Bara ett konstaterande helt enkelt.

I fredags var jag med två tjejkompisar på OnStage på Scandinavium. Malin hade fått biljetter och bjöd med mig och Jenny. Det var jättetrevligt, först var vi ute och åt middag och sedan gick vi vidare till Scandinavium. Showen var kanonbra. Jag var hemma vid 00.30 tiden så man var lite trött på lördagsmorgonen när Calvin vaknade vid 6-tiden.


I går blev det en riktig pysseldag, alla adventsljusstakarna skulle plockas fram, ljusslingor skulle upp osv, osv. Jag hittade en fantastiskt rolig tidning med massa mysiga ideér i. Man kan klippa av botten på en stor petflaska, fylla med vatten och stoppa ner en vit tulpan och sedan in i frysen, blir jättefint , kan man ha ut med ljus runtom när det är kallt ute.

Jag hittade också ett par fina "granbollar" som jag har gjort och sedan blev det vinterfint i krukorna ute, men gran, tall, cypress och buxbom ris, två hyasinter i yllestrumpor och lite belysing. Trappräcket har blivit täckt med granris och enarna nere vid stallet har fått belysning och så har mina fina kransar som jag köpte på Tjolöholm kommit upp på dörrarna. Så nu är det Jul i vårt hus = )


Idag har jag varit nere i stallet hela morgonen och pysslat om hästarna och fixat klart allt. Nu ska jag och Simon ta tag i inomhus aktiviteterna som består i av att röja på verandan och i gästrummet, vi ska skruva upp en ny lampa i hallen, och lite annat smått och gott.


I eftermiddag ska vi åka och hämta Calvin som är hos Simons syster Marie. Där har han varit sedan i går och busat med sina kusiner.


Ha en skön söndag i busvädret

Kram Tess


  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post220