Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Mission Impossible

November 2011Posted by Therese 28 Nov, 2011 11:08:41
Idag står det ett uppdrag på min lista, och det är att hitta en lampa till vardagsrummet, och det är bannemig inte det lättaste. Jag tror jag har letat i snart två år och den lampa jag vill ha finns helt enkelt inte. Men nu ska vi ju fira Jul hemma hos oss i år och vi kan ju inte sitta och äta i total mörker för även om man tänder levande ljus och det finns adventsljusstakar i fönstren så är det så mörkt att man omöjligt kan se vad man har på tallriken. Så idag får det bli vad som finns, Jag ska ta mig en tur till Annorlunda möbler, sedan blir det Sagsjö Armatur och sedan alla lampaffärer man kan tänka sig i Kungsbacka på vägen hem. Önska mig lycka till ! Det jag letar efter är en ljuskrona i vitt, som känns lite lantlig, inte modern och inte med massa prismor, gärna så man kan sätta i levande ljus och klä den (dekorera den som till exempel med lite granris till jul).

Den fula spoten som hänger i taket är rent livsfarlig då vi lät den hänga på trekvarten när vi målade om taket i våras, ser ju inte klokt ut, man blir lite hemmablind, min bror Mathias och hans tjej Jenny undrade om vi skulle ha det så när dom var här på en snabbvisit i helgen, så nu ska det upp en lampa IDAG!

Igår höll ju hela gården på att blåsa bort, det var lite läskigt, man vet ju aldrig när dom gamla träden har tänkt att ge vika och snällt lägga sig över biltaket = ) nej skämt och sido alla våra träd står så fint och vajar i vinden inte en gren har trillat ner, förutom min lilla träkruka med granris, den har gett sig i väg på äventyr till Ärtans hage.

På dagens lista står också att sätta i hop pepparkakshuset som jag har bakat, men jag får nog vänta tills i kväll när barnen har somnat för jag vet ju hur det blir... Det kommer med all säkerhet att komma en hel harang men fula ord ur min mun och barnen eller framförallt Calvin lär sig så lätt. Just nu springer han runt och säger" Cool Mother Fucker" Något som Simon har sagt några gånger och inte trott att han ska ta efter, så nu håller han på att lära Calvin att det heter "Cool Macka Packa" men det går inte så bra. Det man lärde sig först är det som gäller....


Ha en riktigt härlig måndag

Kram Tess


  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post221