Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Mission Completed

November 2011Posted by Therese 28 Nov, 2011 22:01:20
Nu är den nya lampan på plats, tro det eller ej ! Vi trycktre precis på strömbrytaren och det funkade, sedan att jag helt och hållet fick frångå vad jag önskat mig är en helt annan femma, i stället för en fin ljuskrona i vitt trä hänger det nu där en stor J**la Boll, men men jag får väl säga att jag ändå är rätt nöjd, jag vänjer mig nog. Sedan att Simon höll på att stryka med på kuppen är något som gör mig förbannad, varför kan han inte stänga av strömmen när han ska hålla på och mixtra med de elektriska, tre gånger blev det helt svart i hela huset när jordfelsbrytaren slog av tack och lov. - hoppsan vem har dragit elen i det här huset, verkar lite kaikon, japp huset är från 1932, det är lite si och så med allt här. Ni ska få ett kort i morgon så får vi väl se om ni tycker det är ok!


Nu är det dags att hoppa i sängen, pepparkakshuset hade jag verkligen inte humör för i kväll så det får vänta tills i morgon, i stället blev det fem stycken fina smällkarameller gjorda i vitt och dekorerade med gamla bokmärken och tårtpapper, tänkte ha dom som bordsplacering på julafton eller kanske bara hängandes på dörren eller i granen, söta blev dom i alla fall.


Sov gott !

Kram,Kram

Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post222