Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Julkort

December 2011Posted by Therese 07 Dec, 2011 09:11:59
I går damp det första julkortet ner, vist är det roligt när det inte bara är räkningar och reklam man hittar i brevlådan. Jag skickar massa julkort varje år och tycker det är jättekul. Tänk när man var liten och brevväxlade med sina kompisar, man fick handskrivna brev med klistermärken och bokmärken på i brevlådan titt som tätt, det var ju jättekul att gå och vänta på posten för att se om man hade fått post. Vi har ju ett fadderbarn i Ghana som vi brevväxlar med och det är så kul när man får post från Afrika och Haliawa.


I går blev Calvin sjuk, efter lunch såg han allt lite vissen ut och när jag tog tempen hade han 39.2. stackarn - mamma jag vill inte vara sjuk, sa han så det blev mys i soffan och isglass i går eftermiddag. Idag är han mycket bättre, konstigt nog men vi får väl hålla oss inne idag och se vad som händer. Just nu sitter han och ritar "maskar" långa streck på ritpapper efter ritpapper.


I helgen bär det av mot Ulricehamn och familjen Helgessons, där vi ska träffas vårt härliga "Hundragäng" det är ett gäng gamla arbetskamrater till mig som blivit mina absolut bästa vänner och vi umgås med våra familjer några gånger om året, det är alltid riktigt roligt och vi borde träffas mycket, mycket oftare.


Nu måste jag ta hand om barnen för nu är det kris i lägret = )

Vi hörs

Kram Tess  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post228