Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Pearl Jam

December 2011Posted by Therese 15 Dec, 2011 10:42:19
Det är nog bättre med en meter snö och 15 minus, det tyckte man ju i och för sig inte förra året, men nu tycker man definitivt det.


Idag har vi varit och lämnat Calvin på dagis och sedan har vi varit hos Frida på BVC och vägt och mätt Alicia. Hon följer sin kurva till punkt och pricka, hon vägde 8,3 kg och var 73 cm lång, hon både vinkade till Frida och ropade efter pappa så där fick hon dessutom en stjärna i kanten = )


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, har ju massor att göra men i bland är det svårt att prioritera. I morgon ska jag åka till Romelanda och lämna Alicia, det är Jullunch med Stendahls på SoHo klockan 12.00, sedan är det järnet hem för att fixa stallet och klockan 19.00 är det Julfest på Simons jobb. På lördag ska vi väl få in granen och Simon och pappa ska ut och köra grus med traktorn, dom två har ju massa projekt ihop vilket oftast innefattar att flytta grushögar med traktorn, jag antar att det är roligt = )


Jag har precis, till Simons glädje inhandlat två biljetter till Pearl Jam i Stockholm den 7 juli

Han sa att det där är inget för mig, så om ni är sugna på att gå, får ni fjäska med Simon, han har ju en biljett över.Ha en riktigt bra dag !

Kram Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post238