Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Tänd ett ljus..

December 2011Posted by Therese 18 Dec, 2011 19:58:23
.. och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu men det blir ljusare igen. Tänd ett ljus för allt du tror på för den här planet vi bor på, tänd ett ljus för jordens barn !


Ja eller hur, ljus sprider glädje, värme och lite omtanke, vist är det vackert med levande ljus. Här hemma ligger vi i soffan i vardagsrummet, omgivna av massor av levande ljus, på radion spelas Tänd ett ljus med Triad, julgranen står så grön och grann i stugan, julklapparna är inslagna, knäcken står i kylskåpet, julkorten är skickade och allt känns bra.


Det ända jag ofta tänker på och som får mig att må fruktansvärt dåligt är på alla dom som är ensamma på jul eller inte har någon familj och vänner, eller alla dom barn som har föräldrar som inte mår bra på något sätt, där Julen är en enda stor klump i magen. Tänk vad hemskt att sitta där och veta att många andra firar jul med nära och kära, äter god mat, öppnar paket och umgås och får massa kärlek, tänk på alla dom som får fira jul på sjukhus eller i misär. Tänk på alla dom som har mist någon, julen blir aldrig sig lik utan sina kära. FY, jag försöker att tänka på det och brukar lämna paket till barnen på Gothia, ge bort julklappar från Action Aid gå in på www.presentermotfattigdom.se där kan ni köpa allt från getter, kycklingar, skolböcker, myggnät, spisar, by-barnmorska och bevattnings system, Så mina vänner gör något gott för välden i Jul.


Ha en riktigt skön söndag kväll, på lördag kommer Tomten så hoppas ni har varit snälla.

Många Goa kramar

Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post240