Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Nock

Oktober 2012Posted by Therese 22 Oct, 2012 08:24:39
Hej hopp, måndag igen efter en skön helg.

I onsdags var ju jag på bio och såg En oväntad vänskap, en fransk film, den var jättebra och den kan jag varmt rekommendera, många härliga skratt blev det men den berörde mig också en hel del, så se den helt enkelt ; )

I fredags var det Kick Off med jobbet, hela arbetsgruppen var hembjudna till Carina i Lerum, innan middagen på Aludden fick vi en uppgift, vi blev indelade i lag och fick måla glas. 7 glas och en vatten/vin karaff skulle designas och det var inte det lättaste herregud vad vi skrattade och det blev så jäkla fult, Peter konstaterade att hans lilla son hade gjort det bättre och jag håller med ussh ja. Efter kreationen begavs sig 28 glada ner till restaurang Aludden för middag. Trevlig fredagskväll.

I lördags var jag i väg på löshoppning med Atlanta och hon skötte sig bra som vanligt, Simons mamma Maj kom på besök och hon är fortfarande kvar så lilla Alicia fick vara hemma från dagis med farmor och mysa idag. I lördags kväll åkte jag med mamma, pappa och Charlotta ner till Ullared, det var ganska mycket folk när vi kom men det avtog ganska snabbt, vem vill spendera en lördagskväll där ? Det inhandlades lite allt möjligt och när vi sedan skulle packa in i bilen insåg vi att det skulle bli svårt att få plats med allt. Men allt går, som pappa säger ; )

I går var jag och Ulle och red unghästarna i ridhuset, tyvärr hade jag lite otur, då en annan ryttare kom in i ridhuset precis när jag skulle börja rida hon hade med sig en stor vit hund som Atlanta inte tyckte så mycket om, dessutom blev hennes häst rädd när jag skulle galoppera och slängde sig in framför mig så Atlanta tvärnitade och givetvis flög jag fram lite och precis då sparkade hennes häst åt Atlanta som slog upp huvudet och nockade mig, så mitt käkben är fortfarande lite ömt, annars var hon jättesnäll och skötte sig , det var ju knappast hennes fel, jajaj otur.

Vecka 43 bjuder på en massa, jag har knappt hunnit kika i kalendern, men till Helgen ska vi till Uddevalla med Ulf och Malin på Fredag ska jag ut med ett tjejgäng vi ska gå på Oakleys och innan dess är det massa jobb och stalltjänst och dessutom min lediga onsdag då ska vi hitta på något kul jag och barnen.

HA en skön vecka

Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post514