Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Hafsten

Oktober 2012Posted by Therese 29 Oct, 2012 10:07:30
I lördags packade vi bilen full och åkte med Ulf, Malin och lilla Moa till Hafstens resort, en jättemysig camping mellan Uddevalla och Orust. Alicia har under helgen huserat hos Simons syster Malin i Romelanda, så vi var bara tre från vår familj. Vi checkade in vid 14-tiden på Hafsten och när väskorna var inpackade i stugan blev det en långpromenad i det fina vädret, vi hamnade på en strand där Calvin ägnade sig åt att kasta "macka" vi hittade musslor och sjöstjärnor. Efter långpromenaden blev det Irish Coffee framför brasan i loungen innan vi gick hem och lagade mat som följdes av mys i soffan. På söndags morgonen blev det ytligare en promenad ner till havet, det var kalt och frostigt men sååå fint ute, promenaden avslutades med en härlig frukost och sedan packade vi och åkte hemåt. Vi stannade på ett litet inrednings stället som hette Grinden i Spekeröd innan vi åkte förbi Romelanda och hämtade upp Alicia. Väl hemma igen var det bara att gå ut i stallet, jag tror att Magdalena hade mockat åt mig (Tack snälla) så tiden fick i stället gå till att sopa bort alla löv i skrittmaskinen, det tog nästan 45 minuter och det var riktigt tungt att få bort alla blöta löv. Atlanta fick sig en ridtur i paddoken, vi travade över lite bommar och hon skötte sig bra, fast hon har börjat att i fråga sätta vissa saker nu när jag ställer lite mer krav på henne, vi slutade dock som vänner ; )

väl inne igen, blev det lite kvällsmat och sedan hoppade jag och Calvin ner i badkaret, vi släckte ljuset, stängde dörren och tände massa levande ljus, åhhh vad mysigt, mamma !

Det varade tills vi skulle tvätta håret, då var all frid och fröjd som bortblåst....

Solsidan fick avsluta helgen och sedan var det hopp i säng, nya rena lakan och riktigt, riktig trött har gjort att man har sovit som en prinsessa i natt.

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post518