Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Helge

Oktober 2012Posted by Therese 30 Oct, 2012 11:25:45
Jag vaknade i tidigt i morse och mutade barnen med att se Pippi Långstrump på tv medan jag sprang ut och fodrade, när jag lite trött gick ner för trappan fick jag se en minst sagt objuden gäst som stod och fullkomligt massakerade vårt fina Japanska körsbärsträd.

Det var Helge och han var inte det minsta rädd, varken för mig eller för dom två sopkvastarna jag hivade i väg, den ena träffade rumpan och den andra satte sig i gräsmattan. Han tog sig bara ett varv runt huset och sedan var han tillbaka igen. Efter många om och men fick vi i alla fall i väg honom och ingen är väl gladare än jag då vårt träd klarade sig hyfsat bra, tredje året i rad som han är här och går loss på det.

Förra året fick vi laga det med trädsalva och knyta i hop alla brustna grenar i år verkar det ha kommit undan med massa avätna löv och två knäckta grenar..... Pust

Se honom här, obs rena dårhuset ; )

http://www.youtube.com/watch?v=xjykZ5iO3T8&feature=player_detailpage

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post521