Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Gästbloggare

November 2012Posted by Therese 01 Nov, 2012 21:41:20
Under december månad kommer Bloggen här på Kastanjegården att se lite annorlunda ut. Jag har bjudit in ett gäng "gästbloggare" som kommer att skriva egna inlägg och det kommer att publiceras ett nytt inlägg från en ny person varje dag fram till Julafton, som en liten adventskalender kan man säga.

Personerna kommer att presentera sig själva och sedan har dom fria händer att skriva vad dom vill, spännande eller hur ??

Vill du gärna skriva ett inlägg någon av dagarna skulle jag bli jätteglad, det kan handla om alltifrån en rolig händelse, något man brinner för, en solskenshistoria, eller helt enkelt något så lätt som ens vardag eller sitt jobb. Kanske har man några bra tips som man vill dela med sig av såsom bästa julglöggen, recept på bullar eller hur man bygger en lådbil, vad vet jag. Endast fantasin säter gränser

Det enda jag vill att ni skriver är några rader om er själva, så läsaren får en bild av er som person och gärna en bild på er om ni har, men det bestämmer ni själva. Låter det kul ??? Hör av dig.

Maila mig på: therese.tornell@stendahls.se

Till er som har fått en inbjudan, självklart får man tacka nej om man känner att "det här är inget för mig" eller tiden finns inte eller liknande, känn er absolut inte tvingade på något sätt.

Ha nu en riktigt skön kväll

Kram Tessan

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post524