Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Katten är borta och Jag ser ut som en Kräfta

November 2012Posted by Therese 12 Nov, 2012 21:13:45
Godkväll, Ja vad ska man säga, vår lilla Katt blev inte långvarig utan tog till flykten till sitt nya hem och i går kväll bestämde vi att hon får stanna där, Hon verkar ha valt själv att det är där hon vill bo och om det är det hon vill så får hon helt enkelt göra det. Hon kommer att få det toppen hos Monica och Örjan och vill vi hälsa på så är det bara 300 meter härifrån, hon kanske kommer på andra tankar vem vet och kommer hem igen.

I morgon är det dags att vabba igen, Simon har varit hemma med barnen idag och i morgon är det min tur, som tur är, är dom på bättringsvägen och jag hoppas att få kunna sova i natt, det har inte blivit så mycket kvalitets sömn de senaste dagarna jag har varit upp minst fem gånger per natt i bland har man bara fått sova en timme åt gången, Barnen har vaknat och hostat, varit törstiga, varma, väckt varandra osv, osv.

Idag när jag kom till jobbet kände jag mig som ett levand spöke, helt blek och ögonlocken hänge ner till knäna.

Jag kom då på den fantastiska idén att jag skulle gå och sola på lunchen för att få sova en stund i solariet, gud så dumt. Ja det var det, men just då kändes det som det bästa jag har kommit på i hela mitt liv. När klockan slog 11.30 gick jag med raska steg mot solariet som jag går förbi varje dag när jag ska till och från jobbet. VASA SOL, min räddning ! Jag växlade pengar i automaten och slängde i ett par tior på solarie nr 3, tyckte det var konstigt att det inte gick att slänga på fler, men skit samma. När jag öppnar dörren till solarie 3 möts jag av en hemskt upptäckt......

Det är ett STÅ solarie

Jag ska behöva stå upp i ett stort rör och sola, det är inte sant, STÅ, STÅ, STÅ.

Ja, ja det är bara att gilla läget, här står jag i ett STÅ solarie på lunchen och sover i 12 minuter, tänk om någon skulle se mig, det är ju helt bisarrt och gode gud hoppas ingen får veta det här, tänkte jag.

12 minuter går relativt snabbt och tur var väl att det fanns två handtag som jag kunde hålla mig i för annars hade jag fått sätta mig ner och då förmodligen fastnat med rumpan eftersom det var så jäkla trångt. 12 minuter senare går ju ut från solariet och siktar in mig på hemköp för att få mig något i magen.

Innan dagens slut går jag in på toaletten och där i spegeln får jag syn på Kräftan, bokstavligt talat ser jag ut som en kräfta på hela kroppen just nu och det bränner som bara den, som det spöket jag är skulle jag har solat 4 minuter enligt planschen som hängde på solariet inte 12 minuter som var max, då skulle man vara mörkhyad och ha solat 5 gånger. Jag som bara ville sova, dålig ide´ helt enkelt. Men det bjuder jag på ; )

Nu ska jag hoppa i säng för jag är dödstrött, sov gott alla härliga !

Kram Tess

  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post531