Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Hemma igen

Hemma HosPosted by Therese 13 Mar, 2017 08:09:28
Då var vi hemma igen efter en annorlunda vecka i Sälen, det mest har varit helt fantastiskt medans annat hade man kunnat vara utan. Selmas kräksjuka gick ju över men febern fick vi inte riktigt bukt med och i går var jag och Selma på akuten i Kungsbacka, det var fler än vi som var där så vi fick vänta i över två timmar. Hon har fått lunginflammation och öroninflammation på en gång stackarn, inte konstigt att hon är dålig, nu har vi fått antibiotika och hon får vara hemma från förskolan denna veckan så ska det förhoppningsvis bli bra.


Innan vi åkte hem i lördags tog vi oss en tur upp på fjället med snöskotern, så härligt. Fantastisk väder med sol och blå himmel. Simon och Calvin fick åka först och sedan åkta jag och Alicia, eftersom Selma var dålig.
Jag och Alicia åkte upp till Hemfjällsstugan och tog en fika, det var verkligen mysigt och ett bra avslut på veckan. Vi tackar Sälen för denna gång och hoppas att vi får vara friska hela familjen nästa gång vi kommer tillbaka.


  • Comments(0)//www.kastanjegardenonsala.se/#post998