Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Påsken står inför dörren

Hemma HosPosted by Therese 11 Apr, 2017 22:34:48
Jag är ju ledig på onsdagar och jag tog dessutom ledigt på torsdag, så nu är jag ledig fram tills på tisdag nästa vecka, ska bli så skönt, eller ledig och ledig. Det är ju fullt upp här hemma med hästar, barn, gård och bygge. Simon är ute och kör matjord med traktorn, tror han har tänkt att så gräs ut med vår nya stenmur. Det ser ganska roligt ut för det är bäcksvart ute och jag ser bara en pannlampa åkande runt på fyrhjulingen, emellan varven med traktorn, regnar gör det med, stackarn! tycker lite synd om honom klockan är ju ändå 22.15 och de flesta ligger nog inne på soffan och gör inte så många handtag mer än att titta på tv.

I morgon är det stalltjänst nästan hela dagen, det ska fodras, släppas ut hästar, mockas, göra foder, rida osv. Vädret skulle inte bli så bra, vilket är lite tråkigt, jag hade behövt ta en ordentlig sväng i trädgården och i köksträdgården, men det får väl kanske bli en sväng i växthuset om det regnar för mycket, eller helt enkelt hoppa i regnkläderna, även om det är roligare att pyssla när det är sol.

På torsdag har jag inga speciella planer, men på fredag ska vi ner till Varberg och träna för Svante Johansson och sedan på kvällen ska vi hem till familjen Strandberg på middag. På Påskafton åker Simon med barnen upp till Rom och hälsar på sin mamma. Hon har varit här i helgen och hjälpt mig när Simon varit i Madrid, det är verkligen lyxigt, all tvätt är tvättad, strykt och invikt i garderoberna. Tack snälla Maj för all hjälp.
Själv tänkte jag ta tillfället i akt (om vädret är dåligt) att röja ur barnens garderober, där finns massor av urväxta kläder.

Winnie ska löshoppa i helgen också, men jag vet inte riktigt när det blir av.

Idag har det varit påskfirande på dagis, snälla mamma hjälpte mig att fixa kläder till Alicia som ville vara Påskkärring, hon var verkligen glad när vi åkte i morse. Det serverades påskbuffé till lunch och barnen var ansiktsmålade när jag kom för att hämta dom. Så nu kan påsken börja vi är beredda eller snarare inte alls jag ser bara fram emot att få vara lite ledig och kanske sova ikapp någon timme .

Ha en fin kväll och var rädda om er
// Tess


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.