Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Långfredagen

Hemma HosPosted by Therese 15 Apr, 2017 12:38:53
Vet inte om långfredagen är längre än andra dagar, men i går var det mycket som skulle hinnas med. Ulle hämtade mig och Atlanta strax innan tio och så bara det av mot Varberg och träning på Torstorps Gård hos Svante Johansson. Vi anslutande träningen med att hoppa vattengrav, något som Atlanta inte gjort förut och hon och Ulle var inte riktigt överens om att göra. Envisa Atlant gav sig till slut och hoppade fint över vattengraven.
Väl hemma igen var det bara att hoppa in i bilen och åka till Kungsbacka Ridklubb där Alicia skulle rida lektion. Efter lektionen var det fullfart hem för att duscha och sedan åka hem till familjen Strandberg och umgås och äta middag.

I förrgår tog jag och barnen oss en cykeltur vi stannade till uppe vid kyrkan, bakom församlingshemmet har dom en rolig lekplats, vi åkte rutchkana, spelade fotboll, gungade och hade jättekul, det är underskattat med lekplatser, barnen tycker det är jätteroligt. På vägen hem stannade vi i affären och köpte varsin glass.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.