Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Juldagen

December 2011Posted by Therese 26 Dec, 2011 13:23:06
På Juldagen firade vi jul med min familj nere hos mina föräldrar, mer julmat, mer julgodis och mer julklappar, Vi träffades vid 13.30 tiden och åt middag, min farmor kom och var med, hennes lilla hund Linn var också med så Smilla fick en liten kompis. Efter middagen var det dags att åter öppna julklapparna under granen, och som vanligt på jul är det alltid för mycket paket, men vist är det kul att få ge bort julklappar, jag är nog en sådan där person som gärna köper för många julklappar, men jag tycker att det är så roligt att se när dom öppnar dom och har man tur har man lyckats pricka in "den rätta julklappen".


Simon fick två biljetter till Bruce Springsteen, bästa sitt platser av mig, och ja, dom var sketa dyra, fy fanken men jag skrev ett litet kort till Simon där det stod att detta inte bara är en Julklapp utan också en upplevelse att se fram emot. Och när vi står där på Ullevi lördagen den 28 juli och tonerna av kanske Born In The USA, eller kanske The River dånar ut över 58.000 personer som höjer sina armar i skyn, då är också operationen över och då ska vi fira att Simon förhoppningsvis mår riktigt, riktigt bra på mycket länge.


Av Simon fick jag ett par jättefina Pikure ridbyxor och ett presentkort så jag kan köpa mig lite nya kläder.


Barnen fick också alldeles för många och fina julklappar av alla, Alicia fick fina kläder en badrock, en gåvagn, minikonken ryggsäck och leksaker och Calvin ett par skidor, en brandbil, ritblock, kläder, filmer och mycket annat.


Men julklappen till "Morakillarna" och Calvin en Air Swimmer var nog den bästa julklappen om ni frågar mig, dessvärre tyckte också dom vuxna detta som knappt lät barnen låna hajen på hela kvällen, Ola, Simon, Mathias och pappa var som barn som slogs om att få hålla i fjärrkontrollen och Ola, sa dessutom till Charlotta att han fyllde år snart, med glimten i ögat. Calvins haj är kvar nere hos mamma och pappa för han blev så rädd för den att han började gråta, stackarn.


Idag gör vi inte många knop, barnen leker med sina nya julklappar, och i eftermiddag blir det Karlsson på taket i soffan framför tv:n. Hästarna i stallet ska få lite kärlek och lite mat ska vi väl få i oss också !


Hoppas ni alla har haft en riktig härlig jul

Kram Tess


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.