Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Framtiden blir bra

Oktober 2012Posted by Therese 11 Oct, 2012 08:37:02
Tänk att den lilla gnutta hopp som fanns visade sig vara rätt. VI FÅR BO KVAR !!, vi kommer att bli berörda av vägen men den kommer att komma på andra sidan träsket. Påfartsvägen kommer att ta en bit av marken men dragningen av den gör att även hästarna kommer att kunna få vara kvar, vi blir av med mark, men det öppnar också möjligheter för att få till det på ett riktigt bra sätt, så på det stora hela måste jag ändå säga att jag är lycklig, väldigt lycklig.

Det känns så skönt att ha fått ett besked, det känns som allt vi gjort hemma de senaste åren har varit på lite kompromisser, men nu kan man leva fullt ut och kanske förverkliga några av drömmarna vi haft med gården. ETT ORANGERI ; )

Simons dröm kanske inte är just en ORANGERI utan kanske mer ett garage eller golv på vinden, hur som så känns det sååååååååååå härligt.

I går var jag på lite fika hemma hos Monika på Finnagården och där öppnades det Champagne för att fira, härligt rent ut sagt.

Ha en riktigt härlig dag.

Kram Tess

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.