Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Onsdag

Oktober 2012Posted by Therese 17 Oct, 2012 14:04:31
Idag är det onsdag vilket innebär att jag är ledig, Yippie ! Trotts ledighet är det fullt ös här hemma, i morse var jag på ett läkarbesök så snälla mamma var här och passade barnen. Mamma skulle vara hos tandläkaren och hade lite bråttom, men hon stannade så jag han släppa ut hästarna, väldigt tacksamt för det går inte att ha två små barn samtidigt som man ska gå ut med för tillfället sju hästar till hagarna. Jag och barnen har varit ute i det fina vädret och krattat lite löv och mockat i stallet, nu sover Alicia ute i sin vagn och jag och Calvin myser på soffan en liten stund. När Alicia vaknar ska vi ta en promenad upp till affären och handla lite, det vankas lasagne till middag. I kväll ska jag gå på bio med en kompis vi ska se en oväntad vänskap (tror den hette så) och så blir det en lite fika innan, ska bli jättemysigt.

I morgon är det fullt upp på jobbet och på kvällen ska Atlanta få sig en ridtur. På fredag ska jag på Kick Off med arbetsgruppen på jobbet och på lördag blir det löshoppning klockan 09.30 hos familjen Sjöström och en sväng till Ullared på kvällen, barnens farmor Maj kommer hit och sedan blir det nog mys på kvällen. På söndag har jag och Ulle bokat ridhuset, då är det dags för en ridtur med tre-åringarna igen.

Åhh i dag är det verkligen ett helt underbart höstväder ute, så har ni möjlighet, ut och njut medans det går.

Ha en bra dag !

// Tess

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.