Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Höstlökar

Oktober 2012Posted by Therese 31 Oct, 2012 08:56:17
Onsdag och riktigt höstrusk är det ute, till skillnad från i går. I går var vi faktiskt ute en stund i det fina vädret, Calvin är ju helt frisk men Alicia är väldigt snorig, men som någon sa "ingen har väl dött av frisk luft". Vi planterade fler höstlökar i trädgården och det ska bli spännande att se vad som kommer upp till våren. På Granngården sålde dom ut alla lökar till halva priset så det blev några påsar, men nu när dom ligger i jorden inser jag att jag skulle köpt fler. Vi får väl se vad som händer idag, jag måste åka och handla mat och det är ingen höjdare med två små barn som är i luven på varandra hela tiden, men men det får gå.

Om en liten stund kommer Elin med sina barn ( familjen Butfors har häst i vårt stall) hon har lovat att titta till barnen medan jag släpper ut hästarna, Mamma har ju åkt till Mora för att hälsa på min bror och hans familj, så hon kommer vara där hela sportlovet.

Annars står det lite tvätt på schemat idag massa smutsiga hästtäcken behöver bli rena och en hel del lakan med, så det är bara att gå ner i tvättstugan och köra igång.

Ha en skön onsdag mina vänner och var rädda om varandra

Kram Tess

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.