Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Pepparkaksgubbe och Tomte

November 2012Posted by Therese 04 Nov, 2012 21:58:26
Söndag kväll och här sitter jag i soffan och är såååå mätt igen, vi har precis kommit hem i från Magdalena och Pålle där vi har varit nu i kväll och ätit söndagsmiddag, det bjöds på spaghetti och köttfärsås till barnen och vi vuxna åt ugnsbakad potatis och rotfrukter, kött och två olika såser och till efterrätt blev det marängswiss, Åhhh det var så gott och jättetrevligt, Nästa gång får ni komma till oss ; ) Tack för en härlig kväll.

I går var jag och Simon ute och åt middag, vi var på Pasta + och efter det blev det Skyfall på Bergakungen. En riktig Bondfilm som den ska vara med allt vad det innebär, biljakter, snygga brudar, skurkar, pang , pang och explosioner och givetvis en snygg BOND, James Bond. Simons mamma Maj och Stig var så gulliga och var här nästan hela lördagen och passade även Calvin och Alicia medans vi var borta på kvällen, TACK snälla. När Calvin vaknade på söndagsmorgonen undrade han var farmor och Stig hade tagit vägen och när jag berättade att dom åkt hem när han sov i gårkväll blev så besviken, och undrade om dom inte kunde komma och passa honom och Alicia igen. Jag antar att det var ett gott betyg.

I lördags var jag även i väg på löshoppning med Atlanta som i vanlig ordning skötte sig jättebra, idag har vi varit i ridhuset och ridit och även det gick som en dans på rosor, dessvärre var jag dum som släppte ut henne i hagen en stund innan vi skulle åka och det var lögn i H***vette att få tag i henne, hon bara vände rumpan till hotade med att sparka mig, den lilla ligisten fattar inte att hon é så jäkla envis, jag har ju alltid sagt att - "japp hon är envis, men jag är envisare", men jag får nog krypa till korset och säga att det är nog så att hon är envisare och det är inge idé att börja envisas med henne , man får helt enkelt komma på lösningar till jämkning hela tiden.

Idag var det också dags att fotografera bilderna till årets julkort som ska skickas ut. Ett tag satt jag ju och gjorde egna julkort, klippte och klistrade, stämplade och knöt rosetter, men förra året blev det kort på barnen och detsamma får det bli i år. Men det är minsann inte så bara. Först ska man få på ungarna julkläder, den ena pepparkakskläder och den andra en tomteklänning, ungefär lika svårt som att avmaska en katt, när man fått på tomteklänningen och är i fullfärd med att muta pepparkaksgubben då är tomten helt plötsligt naken och när tomten har fått på sig sin klänning igen då har pepparkaksgubben rymt och när pepparkaksgubben efter mutning var tillbaka då var tomten naken igen...... Pust.

Men tillslut blev det i allafall några kort som kanske är användbara och jag är en cementblandare fattigare och några tablettaskar ; )

Ha en skön kväll och var rädd om varandra

Kram Tess


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.