Välkommen till Kastanjegården

Välkommen till Kastanjegården

Kastanjegården.se

Här kan du läsa om det mesta som händer i vårt dagliga liv om hästar, löpning och mycket annat men också lite om sjukdomen Pmp (bukhinne cancer) som drabbade Simon 2011.

Köket

November 2012Posted by Therese 25 Nov, 2012 18:14:16
Det tar sig, nu är det bara en gång kvar att måla och snart får vi äntligen vårt kök tillbaka.

I går var vi hembjudna till Simon arbetskamrat Henrik Janson och hans familj på lunch, det var jättetrevligt och det bjöds på en fantastiskt god lasagne och efter det hembakad kaka med vaniljsås och glass. Av familjen Janson fick Alicia en gunghäst med sig hem som nu har fått flytta in i hennes rum.

Middagen spenderades hemma hos familjen Lorentsson/Karlsson i Skogome, där bjöds det på god kycklingpasta och väldigt trevligt sällskap. När man inte har kök får man helt enkelt åka runt och våldgästa arbetskamrater, vänner och bekanta ; )

Idag har vi varit nere på Julmarknaden på Tjolöholm och bjöd med Patrik, Maria och deras två killar Lukas och Robin. Vi tog en sväng runt på marknaden, träffade tomten och såg en trolleri show för barnen, sedan bar det raka vägen av mot Storstugan och middag. Någon mer Julmarknad blev det inte efter maten då det blåste snålblåst och spöregnade. Det blev raka vägen hem och in värmen och fika i soffan.

Nu är det snart dags för lite kvällsmat och sedan blir det jobb för min del jag har nog två timmars korekturläsning kvar och min plan är vara klar till Solsidan, men det inser jag ju nu att så blir inte fallet, men men.

Här kommer några bilder från köket och gästrummet som fått nya golv, och nej vi gör inte allt jobb själva, hantverkare kallas det och ibland kan dom det där lite bättre eller snarare det blir gjort och tar inte två månader vilket jag är tacksam över när man inte har ett kök.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.